
Warsztat: Increasing consumer trust and support for the food supply chain and for food companies
Termin:
25 czerwca br. w godz. 11:00-13:00
Miejsce:
Online – platforma ZOOM
Organizator:
Uniwersytet Warszawski – EIT Food/Horyzont 2020
Dla kogo:
liderzy sektora rolno-spożywczego oraz przedstawiciele organizacji branżowych.
Cel:
wymiana poglądów m.in. na temat:
- jak ważne jest zaufanie konsumentów do sektora rolno-spożywczego,
- którym podmiotom sektora rolno-spożywczego ufają konsumenci,
- jak stać się organizacją uznaną przez konsumentów za godną zaufania,
- jak zostać ambasadorem niepowtarzalnych inicjatyw kreujących zaufanie i lojalność konsumentów.
Program:
http://eitfood.uw.edu.pl/sites/default/files/content/Warsztat_Program.pdf
Zgłoszenia:
w terminie do 18 czerwca 2020 r.
http://eitfood.uw.edu.pl/node/67
Więcej o projekcie “Increasing consumer trust and support for the food supply chain and for food companies “:
https://www.eitfood.eu/public-engagement/projects/increasing-consumer-trust-and-support-for-the-food-supply-chain-and-for-food-companies-2020